Blog -

Carmen Hayes videos https://pornlux.com/pornstar/carmen-hayes here at Pornlux.com. Tinyspinnermilf's most viewed videos https://pornlux.com/pornstar/tinyspinnermilf. Master crypto trading with immediate bitwave's trading resources. Library Z-Library z-library z-lib project zlibrary z-lib login page
22 Ekim 2020
robotlu-otomatik.jpg

Altınay Robot Teknolojileri, otomotiv sektörüne yönelik geliştirdiği iki fazlı projesinin ilk fazını devreye aldı. Proje tamamlandığında, sınıfının en teknolojik üretim hattı olacak. Otomotiv sektörü liderine sunulan çözüm iki adımdan oluşuyor. Projenin ilk adımı kaynak hattı kurulumu geçtiğimiz günlerde devreye alındı.


21 Ekim 2020
Covid-19.jpg

Bireylerin çalışma ve özel hayatında kendi çemberine hapsolduğu bir dönem geçirdik. Üstelik bu dönem, gelecekte neler olacağı konusunda da hepimizin soru işaretlerini artırdı. İnsanlar her zamankinden daha fazla geleceği düşünmeye ve sorgulamaya başladı. Ancak bir farkla, kendi pencerelerinden bakarak… Hayatı kendi ihtiyaçlarımız doğrultusunda kurgulamaya çalışırken dış etkenlerin neler olacağını, çevremizin nasıl şekilleneceğini ve gelecekte bizlere neler sunulacağını düşünmekteyiz. Buradan yola çıkarak yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgınının bizlerde yarattığı en önemli kavramı da “gelecek” olarak tanımlayabiliriz.


21 Eylül 2020
blog.jpg

Altınay Robot Teknolojileri kurucusu Sayın Hakan Altınay, hem firmanın kurucusu hem de arkadaşlarıyla beraber Türkiye ‘nin ilk endüstriyel robotunun mimarı olan kişidir.1990 yılında, İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi son sınıfında, tamamen kendi imkanlarıyla yaptıkları robot kol, Türkiye ‘nin ilk endüstriyel robotunun yapılmasının yolunu açtı.


BİZE ULAŞIN