1. GENEL

İşbu Gizlilik Politikası “Kişisel Veriler”in internet ortamında nasıl kullanıldığına ve gizlilik politikalarımıza dair ziyaretçilerimize daha iyi bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır.  Bu nedenle, işbu Gizlilik Politikası, internet sitemizi kullanırken ziyaretçilerimize ait ne tür verilerin Altınay Teknoloji Grubu tarafından alındığını, bunların nasıl kullanıldığını ve korunduğunu ve verilerin korunmasına dair güvenlik tedbirlerimizi açıklamaktadır. Kişisel Veriler, pek çok ülkenin hukuk sistemi ve bilgi güvenliği politikasında korunduğu gibi, ülkemizde de 6698 sayılı Kişisel Verilen Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca korunmaktadır. Kişisel verilerinizi internet sitemizde uygun bir şekilde nasıl topladığımız, kullandığımız veya koruduğumuz hakkında net bir bilgi edinmek için lütfen Gizlilik Politikamızı dikkatlice okuyunuz.

Altınay Teknoloji Grubu’nun internet siteleri azami dikkat ve özenle oluşturulmuştur ve düzenli olarak kontrol edilmektedir. Buna rağmen, sunulan veriler yalnızca bilgilendirme amaçlı olup bağlayıcı özellik taşımamaktadır; ayrıntılı, bireysel satış öncesi danışmanlık bilgilerinin yerini alması amaçlanmamaktadır.

Altınay Teknoloji Grubu şirketleri, bu sayfalardaki bilgilerin güncelliği, kesinliği, bütünlüğü ve/veya kalitesi hakkında hiçbir sorumluluk kabul etmemektedir. Altınay Teknoloji Grubu, internet sitesini virüslerden korumak için çaba gösteriyor olsa dahi, kesin virüssüz bir site olacağına dair hiçbir yükümlülüğü bulunmamaktadır. İnternet sitelerinin ziyaretçileri herhangi bir bilgi, belge veya yazılım indirmeden önce virüsten korunmak için tüm gerekli önlemleri almalıdır.

2. KİŞİSEL VERİLERİN TOPLANMASI, İŞLENMESİ VE KULLANILMASI

Bloğumuzu, internet sitemizi veya uygulamamızı ziyaret eden kişilerden hangi kişisel verileri topluyoruz?

İnternet sitelerimizde gezinmek herhangi bir kişisel bilginin paylaşılmasını gerektirmemektedir. Sitemize kaydolmak istemeniz veya sitemizde bir form doldurmanız halinde, deneyiminizde size yardımcı olmak için adınızı – soyadınızı, e-posta adresinizi, açık adresinizi, telefon numaranızı veya diğer bilgilerinizi girmeniz istenebilir. Ayrıca, Altınay Teknoloji Grubu, internet sitesini ziyaret ettiğinizde tarayıcınızın erişilir hale getirdiği sınırlı miktarda verileri toplayabilir.

Bu log (günlük) dosyası tarayıcınızı birebir tanımlayabilecek İnternet Protokol (IP) adresinizi, tarayıcınızın türünü, tarayıcınızın dilini, sorgu tarih ve saatinizi ve tarayıcınızı özellikle tanımlayabilecek bir veya birden çok çerez içerir.  Bu veriler, ziyaretçi davranışlarını daha iyi anlamak ve sunduğumuz bilgileri daha çok geliştirmek haricinde herhangi bir amaçla kullanılmamaktadır.

Verileri ne zaman toplarız?

Kişisel verileriniz ancak internet sitemizde, kendi isteminizle bir form doldurmanız veya veri girmeniz halinde ya da bu hususta açıkça muvafakat vermeniz halinde toplanılmaktadır.

Verilerinizi nasıl kullanıyoruz?

Altınay Teknoloji Grubu, kendi isteminizle kişisel verilerinizin verilmesi halinde, bu bilgileri KVVK’da öngörülen veya ziyaretçinin “Kişisel Verilerin İşlenmesi Onay Formu”nda belirtilen sınırlamalar dâhilinde kullanılacağını, işleme tabi tutulacağını veya aktarılacağını taahhüt eder.

Ziyaretçi verilerini nasıl koruyoruz?

İnternet sitelerimizde, zafiyet taraması ve/veya PCI DSS standartlarına göre tarama yapılmaktadır.

Ek olarak, düzenli olarak Kötü Amaçlı Yazılım (Malware) taraması yapılmakta olup kişisel verileriniz güvenli ağlar arkasında saklanır ve verilerinize sadece bu sistemlere erişime dair özel hakları olan ve verileri gizli tutmak zorunda olan kişiler tarafından erişilebilir.

Ziyaretçiler kendilerine ait verileri girdiğinde, gönderdiğinde veya verilerine eriştiğinde kişisel veri güvenliğinizi sürdürmek adına çeşitli güvenlik prosedürleri uygulanmaktadır.

3. KİŞİSEL VERİLERİN KİMLERE VE HANGİ AMAÇLA AKTARILABİLECEĞİ

Toplanan kişisel verileriniz, Altınay Teknoloji Grubu’nda kaydınızın oluşturulması, Altınay Teknoloji Grubu‘nun sağladığı ürün ve hizmetlerden faydalanmanız gibi amaçlar dâhil olmak üzere Altınay Teknoloji Grubu‘nun yürüttüğü faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili birimlerimiz tarafından gerekli çalışmaların ve buna bağlı süreçlerin yürütülmesi, Altınay Teknoloji Grubu tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların ilgili birimler tarafından yapılması ve ilgili süreçlerin yürütülmesi ile Altınay Teknoloji Grubu’nun ürün ve hizmetlerine yönelik tanıtım faaliyetlerinin yürütülmesi amaçlarıyla iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişilere, KVKK’nın 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir.

Zaman zaman, uygun bulduğumuz takdirde, internet sitemizde üçüncü taraflara ait ürün ya da hizmetleri sunabilir veya bunları sitemize dâhil edebiliriz. Söz konusu üçüncü tarafların farklı ve bağımsız gizlilik politikaları vardır. Bu nedenle, bu bağlantılı sitelerin içeriği veya etkinliğine dair Altınay Teknoloji Grubu sorumluluk veya yükümlülük taşımamaktadır.

ÇEREZLER

Çerezler, bir sitenin veya servis sağlayıcısının, bilgisayarınızın sabit diskine İnternet tarayıcınız aracılığıyla (eğer izin veriyorsanız) aktardığı küçük dosyalardır ve bu dosyalar siteye veya hizmet sağlayıcıya ait sistemlerin tarayıcınızı tanımasını ve belirli bilgileri kaydedip hatırlamasını sağlar.

Çerezler, önceki veya mevcut site etkinliklerinize dayalı tercihlerinizi anlamamıza yardımcı olur ve bu da size daha iyi hizmet sunmamızı sağlar. Çerezleri ayrıca, site trafiği ve site etkileşimi hakkında toplanan verileri derlemek için kullanırız; böylece gelecekte daha iyi site deneyimleri ve araçları sunabiliriz.

Bir çerezin gönderildiği her seferde sizi uyarması için bilgisayarınızı ayarlayabilir veya tüm çerezleri kapatmayı seçebilirsiniz. Bu işlemi (Internet Explorer gibi) tarayıcı ayarlarından gerçekleştirirsiniz. Her tarayıcı -farklıdır, bu nedenle çerezlerinizin ayarlarını değiştirmenin doğru yolunu öğrenmek için tarayıcınızın Yardım menüsüne bakabilirsiniz.

Ziyaretçiler tarayıcılarında çerezleri devre dışı bıraktığı takdirde; bazı özellikler devre dışı bırakılabilir. Bu işlem, site deneyiminizi daha verimli hale getiren bazı özellikleri devre dışı bırakır ve hizmetlerimizden bazılarının düzgün çalışmasını engeller.

 

Library Z-Library z-library z-lib project Anahtar teslim projeler hakkında bilgi alırken heyecan verici bir casino oyun deneyimi yaşamaya ne dersiniz? Türkiye'nin önde gelen online casinolarından 7slots keşfetmek için bu bağlantıyı takip edebilirsiniz.
BİZE ULAŞIN